Iskolánkban kéthetente szerdánként lesz ügyelet. Az időpontokat ide kattintva tekinthetik meg.

Tisztelt Szülők!
A tanévzáró ünnepélyre a busz 17 óra 30 perckor indul Pócsmegyerről a református templomtól. A busz bemegy Surányba is - a buszmegállókban várják a buszt azok a gyerekek, szülők, akik ezzel szeretnének jönni az évzáróra. Természetesen az ünnepély után vissza is visz mindenkit.

Hatalmas sikert ért el a SZIA Show tánc csoport: a Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságán 3. helyezettek lettek. Az iskolánkba járó szigeti angyalok: Angyalföldi Dalma, Csiernik Petra, Csiernik Szofi, Dani Nikol, Dobos Luca, Gönczi Zorka,  Lakatos Lea, Lakatos Lora, Lengyel Lilla, Mendzsák Zsófia, Molnár Fruzsina, Nemes Boglárka, Vámos Hanna, Varga Szilvia, Vitéz Enikő, Vitéz Zselyke Emese. Gratulálunk a csoport minden tagjának (Hargitay Virág és Jenei Anna volt még tagja a csoportnak) és felkészítő edzőjüknek, Kiss Ágnesnak!

Az országos bajnokságon Molnár Fruzsina a juniorok kötött egyéniben a színpadi látványtáncok kategóriában első helyezést ért el.

Gratulálunk!

A tehetséggondozás és a gyakorlás egyik iskolán kívüli színtere a gyerekek számára az országos levelező versenyeken való részvétel. Pászti Zalán 1. a osztályos tanuló matematikából egy ilyen versenyen arany minősítést kapott. Gratulálunk!

Jól szerepeltek diákjaink a megyei atlétika egyéni bajnokságon: távolugrásban a III. korcsoportban Tatai Brendon harmadik helyezést ért el, 60 méteres síkfutásban második lett. A lányoknál III. korcsoportban Gubás Fanni 600 méteres síkfutásban első helyezett lett, Peiker Panna pedig ötödik. 1500 méteren a IV.korcsoportban Peiker Csenge harmadik lett.

Fanni, Csenge és Brendon továbbjutott az országos döntőbe.

Gratulálunk a gyerekeknek és felkészítő tanáruknak: Karaffa Lászlónak.

Kiegészítő információk