Mezei futásból bejutott az országos döntőbe Peiker Csenge tanulónk, aki a megyei versenyen ötödik lett. Gratulálunk eredményéhez, és szorítunk érte a holnapi versenyen!

Csenge az országos versenyen 20. lett! Gratulálunk!

Jól szerepeltek diákjaink a járási angolversenyen. Földvári Blanka első helyezést ért el a nyolcadikosok versenyén, ugyanitt Németh Ágoston 5. lett. Szladki Rajmund második helyezett lett a hetedikesek között. Felkészítő tanáruk Bottlikné Grósz Ágnes. A hatodikosok közül Kovács Marcell negyedik lett, Imre-Szabó Panna és Rueda-Hangay Emese holtversenyben nyolcadikok. Felkészítő tanáruk Kammerer Ágnes és Bottlikné Grósz Ágnes. Gratulálunk az elért eredményhez, büszkék vagyunk rájuk!

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a lelendő elsősök beiratkozására 2018. április 12-13-án lesz lehetőségük a szigetmonostori iskolában  8 óra és 19 óra között. Hogy milyen dokumentumokra lesz szükség, arról itt olvashat.

A legkisebbek szülei a beiratkozáskor írásban nyilatkoznak arról, gyermekük a hit- és erkölcstan oktatás keretében az egyházak vagy az iskola által szervezett  órán vesz-e részt. A következő tanévre az alábbi egyházak jelezték, hogy szívesen tartanának az iskolánkba járó gyerekeknek hit- és erkölcstan órákat elegendő számú jelentkező esetén (tájékoztató az egyház nevére kattintva olvasható):

Magyar Katolikus Egyház

Magyarországi Baptista Egyház

Magyarországi Evangélikus Egyház

Magyarországi Református Egyház: Pócsmegyer, Szigetmonostor

Felsőbb évfolyamokon az írásbeli módosításra 2018. május 20-ig van lehetőség.

Tisztelt Szülők!

A leendő első osztályosoknak március 7-én a szigetmonostori Nyitnikék Óvodában, március 8-án a pócsmegyeri Barangoló Óvodában tartunk szülői értekezletet, mindkét helyen 17 órai kezdettel: pócsmegyeri meghívó, szigetmonostori meghívó

A szülői értekezleteken a hitoktatók is tartanak tájékoztatást.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kiegészítő információk